За Екодом

Екодом е една от водещите компании за изработка на поръчкови мебели и интериорен дизайн в Югоизточна България. Фирмата предлага цялостни решения за обзавеждане на частни домове, офиси, хотели и магазини. Екодом работи на територията на цялата страна и има над 15 години опит в реализацията на проекти от различен тип.

Екодом - мебели и интериор

Изработка на сайт

От Екодом ни възложиха да изработим нов сайт на компанията, който да бъде модерен и да представя услугите и проектите по удобен за потребителите начин.

Реализирахме дизайн, съобразен със стила и цветовете на бранда, който е изцяло адаптивен (responsive) и удобен за ползване на всякакъв тип устройства.

Сайтът е изпълнен в три езикови версии, има динамична презентационна част и навигация, съобразена изцяло с изискванията на клиента.

Разгледайте сайта на Екодом

Реклама в Google

Изградихме и поддържаме рекламна кампания за Екодом чрез Google AdWords на база разширен анализ на конкуренция и обем търсения. В резултат на нея, таргетираният трафик от потенциални клиенти към сайта на компанията беше увеличен многократно. Настроена е динамична ремаркетинг функция, диференцирано наддаване по тип устройства и местоположение, както и персонализирани реклами за дисплейната мрежа.

Чрез постоянно оптимизиране и мониторинг на Search, Display и Dynamic Search Ads кампаниите се стремим към устойчиво повишаване на конвертируемите посещения.


Вижте други наши проекти