За GF Rent a car

GF Rent a car e фирма за автомобили под наем, оперираща на територията на цяла България. Една от компаниите в този бранш, наложена през годините като сигурен партньор и предпочитан избор за чуждестранните клиенти от Русия и Великобритания.

GF Rent a car

Изработка на сайт

Настоящият сайт на GF Rent a car е редизайн на първата версия на фирмената им страница, която също е разработка на Dies Web.

Сайтът е с класическа рент-а-кар структура и навигация, минималистичен адаптивен (responsive) дизайн, индивидуално създаден административен панел за контрол над автомобилите, моментните цени и информацията за трансфери.

Сайтът е мултиезичен - с българска, английска и руска версии. Резервационната форма е специално създадена за компанията и е e-mail базирана.

Разгледайте сайта на GF Rent a car

Реклама в Google

Изградихме и поддържаме сезонна рекламна кампания за GF Rent a car чрез Google AdWords. В резултат на нея, таргетираните посещения към сайта от чуждестранните пазари бяха увеличени многократно.
Настроена е и динамична ремаркетинг функция за целевите локации, както и персонализирани реклами за дисплейната мрежа.

Референция

"Нашето партньорство с Dies Web през годините е лесно и приятно. Реализираните проекти ни донесоха много нови клиенти, с което ние разширихме бизнеса си".
Гиро Факирчев - управител, GF Rent a car


Вижте други наши проекти