Дигитална агенция DIES e базирана в Бургас. Поради тази причина, ние познаваме добре особеностите на бизнеса в Бургас и начина, по който той трябва да бъде презентиран по най-добрия начин. Екипът ни е съставен предимно от специалисти на свободна практика, което ни позволява да сме гъвкави, да покриваме максимално голям обхват от услуги и не на последно място - да ги предлагаме на достъпна цена.

Натрупаният опит през последните повече от 10 години в сферата на уеб разработката и онлайн рекламата и самочувствието от постигнатите резултати ни дава увереност, че можем да изградим или подобрим Интернет присъствието на всяка една компания.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Защо да ни изберете

Защото държим на индивидуалния подход към клиента, както и на добрата комуникация по всеки един проект. Когато за него няма нужда от сложни технически термини - просто не ги използваме. Защото знаем, можем и ще дадем правилните отговори на Вашите въпроси.

Какво ще получите

Комплексна услуга от хора, които са специалисти в съответната сфера на дигиталния маркетинг. Креативност и стратегия за възвръщаемост на инвестицията. Коректност и желание за дългосрочно партньорство, подчинено на постигането на конкретни цели.