Супер събитие на JCI Bulgaria в Бургас

Събитие в Бургас на JCI

11-тото издание на "Първи стъпки в бизнеса", организирано от JCI Bulgaria се проведе край морските вълни в Бургас на 07.10.2017 година и бе посетено от общо над 120 души.

Събитието е безплатен семинар по предприемачество, който цели да срещне хора от практиката с млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всеки, който желае да научи повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Лектори бяха успели в своята сфера професионалисти, които споделиха много практически съвети и личен опит.

Ивайло Славов e CEO на BULPROS, която е най-бързо растящата технологична компания в България и номер 12 в Централна и Източна Европа.

Жюстин Томс - основател и CEO на ABC Design and Communications, автор на над 10 книги с дългогодишен опит в бизнеса.

Туньо Зафер - съосновател и CEO на pCloud, български start-up за съхранение в облака, който има над 7 милиона потребители!

Мартин Попов - основател и CEO на дигиталната маркетингова агенция Interactive Share, който е интервюиран за Bloomberg и неведнъж е канен като лектор, за да споделя богатия си опит.


За нас, от Dies Web, беше удоволствие да присъстваме на събитието и смеем да твърдим, че това беше един от най-добре организираните семинари с IT тематика, които въобще са се организирали някога в Бургас.
Изключително интересни личности в лицето на четиримата лектори и чудесна интеракция с аудиторията в залата.

Поздравления, JCI Bulgaria!

Заинтригувахме ли Ви?

Ако имате нужда от ефективно онлайн присъствие и искате всички да научат за бизнеса Ви - ще се радваме да поговорим.

Свържете се с нас