За Адвокатска кантора Тончев и партньори

Адвокатска кантора Тончев и партньори е създадена през 1991 година в Бургас. Към днешна дата има офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна. Кантората предлага широк пакет от правни услуги, сред които: процесуално представителство, посредничество при преговори, съдействие при сделки с недвижими имоти, регистрация и преобразуване на търговски дружества, консултации и съдействие в областта на трудовото, данъчното, административното право.

Адвокатска кантора Тончев и партньори

Уеб дизайн

Изработихме нов сайт на Адвокатска кантора Тончев и партньори, който да следва тенденциите за минимализъм и прилагайки практики от най-добрите примери в този бранш.
Сайтът е с адаптивен (responsive) дизайн и четири езикови версии.

Настоящият сайт е редизайн на предишната му версия, която също беше разработена от Dies Web, а през годините отговаряхме и за развитието и поддръжката на проекта.

Разгледайте сайта на Адвокатска кантора Тончев

Изработка на лого

Като част от проекта за ребрандиране, създадохме и сегашното лого на кантората.
То символизира постоянния стремеж към съвършенство (кръг), който е съставен от много елементи (партньорите в кантората).

Реклама в Google

Изградихме и поддържаме рекламна кампания за Адвокатска кантора Тончев и партньори чрез Google Ads, таргетирана към чуждестранни клиенти.


Вижте други наши проекти