За Адвокатска кантора Тончев и партньори

Адвокатска кантора Тончев и партньори е създадена през 1991 година в Бургас. Към днешна дата има офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна. Кантората предлага широк пакет от правни услуги, сред които: процесуално представителство, посредничество при преговори, съдействие при сделки с недвижими имоти, регистрация и преобразуване на търговски дружества, консултации и съдействие в областта на трудовото, данъчното, административното право.

Адвокатска кантора Тончев и партньори

Уеб дизайн

Изработихме уеб дизайн за сайта на Адвокатска кантора Тончев и партньори, който да следва тенденциите за минимализъм и прилагайки практики от добрите примери в този бранш. Сайтът е с адаптивен (responsive) дизайн, а цялостната разработка по създаването му е съвместно с колегите ни от Вертинити ООД.

Настоящият сайт е редизайн на първата му версия, която също беше разработена от Dies Web, а през годините отговаряхме и за развитието и поддръжката на проекта.

Разгледайте сайта на Адвокатска кантора Тончев

Изработка на лого

Като част от проекта за ребрандиране, създадохме и сегашното лого на кантората. То символизира постоянния стремеж към съвършенство (кръг), който е съставен от много елементи (партньорите в кантората).


Вижте други наши проекти