За Kronospan България

Kronospan е интернационална компания, световен лидер в производството на материали на дървесна основа и множество свързани с тях продукти за строителство и обзавежднане. Към настоящия момент, компанията има повече от 40 завода в 29 страни и над 14 000 служители по цял свят. Разполага с производства и търговски отдели в Европа, Азия и Северна Америка.

Kronospan България

Поддръжка на сайт

Създадохме техническото задание, базовата дизайн идея и структурата на навигацията за продуктовия сайт на Kronospan. На тяхна база, сайтът беше изработен впоследствие от дигитална агенция The Mags.
Преди това отговаряхме за поддръжката на българския сайт на компанията - създаване на съдържание и актуализация на продуктовата гама.

Разгледайте сайта на Kronospan България

Изработка на микро сайтове

Със съдействието на Kronodesign създадохме няколко микро сайта за Kronospan България, сред които такъв за Колекция 2012, Trends и Express колекции. Също така изградихме продуктови лендинг страници за реклама в българския сайт на компанията.

SEO оптимизация

Реализирахме SEO одит на българската част на сайта. В продължение на няколко месеца поддържахме on-site оптимизация за микро сайтовете с колекции на компанията и създадохме линк билдинг стратегия.


Вижте други наши проекти