За Motul България

Motul e международна компания в сферата на смазочните материали с над 150 години история и световна репутация. Един от лидерите в производството на масла за мотоциклетния сектор, автомобилните състезания, както и в авиационната промишленост. Компанията има официално представителство в България и изключително добре развита дилърска мрежа.

Motul България

Поддръжка на сайт

В продължение на повече от година отговаряхме за поддръжката на българската секция в корпоративния сайт на Motul - създаване на съдържание, новини, преводи, както и актуализация на продуктовата гама и дистрибуционната мрежа.

Разгледайте сайта на Motul България

Реклама във Фейсбук

Отговаряхме за развитието на Facebook страницата на марката в България. През този период, харесалите Motul Bulgaria в социалната мрежа се увеличиха над пет пъти.
Бяха организирани няколко тематични игри, в които чисто органично и без подсилване на публикации, се включиха десетки участници. Беше извършено графично оформление на страницата, по приетите критерии на бранда.

Виж Motul Bulgaria във Facebook

Реклама в Google

Създадохме и развихме краткосрочна рекламна кампания чрез Google AdWords, която да увеличи интереса на потенциалните дистрибутори на продуктите и да направи марката още по-разпознаваема на българския пазар.

E-mail маркетинг

Изработихме графичен шаблон за e-mail бюлетини и управлявахме разпращането им до партньори и дилъри, с които периодично информирахме за текущи промоции, нови продукти и събития.


Вижте други наши проекти