Други услуги


И още...


Дигитален маркетинг

Или e-mail маркетинг, друга PPC реклама, SEM, копирайтинг... Обадете ни се! Имаме какво да Ви предложим. Независимо дали става дума за създаване на e-mail бюлетини и изграждане на база от потребители, до които да се изпращат или имате нужда от реклама или оптимизация в Yandex за руския пазар... А може би Ви трябва създаване на уникално съдържание за вече готовия Ви сайт или пък искате да пробвате други канали за Интернет реклама - банери, PR материали или популяризиране на бранда Ви чрез инфлуенсъри.

Маркетинг в социалните мрежи

Не всичко е Facebook. Десетки други социални мрежи също може да са подходящи за присъствие и реклама на Вашия бизнес. Instagram, Twitter, Google+, LinkedIn, а защо не и YouTube... Тези и други канали, които са по-малко наситени от Facebook, а могат да се използват пълноценно и ефективно. Ние можем да изготвим подходяща Social Media Marketing стратегия за спецификата на бизнеса и компанията Ви и да я изпълняваме и поддържаме с нужното за успех постоянство и професионализъм.

Консултиране и поддръжка

Може би вече имате сайт или рекламирате онлайн, но усещате, че трябва да подобрите нещо... Ние сме насреща! Това, че не сме го създали, не означава, че не можем да го оптимизираме. Имате нужда от съвет или поддръжка на съществуващ сайт, рекламна кампания или присъствие в социалните мрежи? ОК, нека го коментираме, за да Ви предложим няколко варианта в тази насока.

Какъв е процесът

Независимо от услугата, която Ви е необходима, нашият процес на работа включва няколко задължителни стъпки, за да изведем проекта до желаните резултати.

Разговор/среща с клиента

Уточняване на подробности, възможности и цели

Стратегия и планиране

Обмисляне на вариантите и каналите за действие

Създаване и развитие

Уеб сайт, рекламна кампания или социален профил

Тестване и реален старт

След тестване, сайтът/кампанията оживяват онлайн

Мониторинг и оптимизация

Подобряване на компоненти в реално време

Анализ и измерване на резултати

Проучване на възможности за още подобрения

Заинтригувахме ли Ви?

Ако имате нужда от ефективно онлайн присъствие и искате всички да научат за бизнеса Ви - ще се радваме да поговорим.

Свържете се с нас