За МЦ Оксиком

Медицински център Оксиком е една от най-големите и водещи очни клиники в Югоизточна България, както и първото частно здравно заведение в град Бургас, специализирано в лечението на очните заболявания. Създаден през 1999 година, МЦ Оксиком осъществява пълен цикъл на диагностика, лечение и оперативна интервенция в областта на офталмологията.

МЦ Оксиком

Изработка на сайт

Реализирахме сайта на МЦ Оксиком, като следвахме добрите практики в сферата на медицинските онлайн услуги от България и света. Уеб сайтът е с адаптивен (responsive) дизайн, удобен за ползване на всякакви мобилни и настолни устройства.

Освен чисто презентационна функция, сайтът разполага с модул за онлайн запазване на час за преглед и система за професионална консултация в реално време.

Разгледайте сайта на МЦ Оксиком

Редизайн

Настоящият сайт на МЦ Оксиком е редизайн на предишната версия на уеб страницата, която също е разработка на Dies Web.

Новата визия е с подобрена навигация и доразвити вътрешни секции. Подменени са множество елементи, както в десктоп, така и в мобилен режим. Част от страниците са с напълно нова структура и различно визуално поднасяне на информацията.

Реклама в Google

Изградихме и поддържаме рекламна кампания за МЦ Оксиком чрез Google AdWords. В резултат на нея, таргетираните посещения към сайта бяха увеличени многократно.

Чрез постоянно оптимизиране и мониторинг на Search, Display и Dynamic Search Ads кампаниите се стремим към увеличаване на потенциалните клиенти. Настроена е динамична ремаркетинг функция и персонализирани реклами за дисплейната мрежа.


Вижте други наши проекти