Изработка на сайт

Притежанието на собствен уеб сайт е задължително за всеки един бизнес. Той е лицето на Вашата компания онлайн. При изграждането на сайт ние търсим индивидуалния подход към всеки клиент - неговата целева аудитория, бизнес сектор и специфични цели.

виж повече

Реклама в Google

Първи позиции при Google търсене чрез Adwords. Не е лукс, а необходимост, защото няма по-ефективна реклама от това, Вашият сайт да бъде над всички останали по най-силните търсения, касаещи бизнеса Ви. Ние ще анализираме кои са тези търсения и ще настроим за Вас кампании, които ще "улавят" потенциалните Ви клиенти.

виж повече

Facebook маркетинг

Всички са във Facebook, а Вашият бизнес къде е? А дали е достатъчно атрактивен? Ние ще Ви помогнем да комуникирате ефективно с настоящи и бъдещи клиенти и да увеличите техния брой. Създаваме оригинално съдържание, което да служи като отличителен знак на Вашия бранд.

виж повече

Оптимизация на сайт (SEO)

Знае ли Google за Вас или на най-важното търсене сте... на пета страница? Е, можем да помогнем! Нека анализираме сайта Ви и предложим набор от мерки за подобряване на неговото органично класиране. Това не само ще изкачи страницата Ви по най-важните търсения от потребителите, но ще спомогне в голяма степен да печелите повече от рекламата си в Google с по-ниски разходи.

виж повече