За ФОХЕЛ Бургас

ФОХЕЛ е един от най-големите и стари центрове за езиково и професионално обучение в Бургас. Безупречното обучение, което предлага е плод на над 20 години опит, високо квалифицирани преподаватели и модерна учебна база с интерактивно обучение.

Сайт на ФОХЕЛ Бургас

Изработка на сайт

Реализирахме сайта на ФОХЕЛ, като следвахме най-добрите практики в сферата на образователните услуги от България и света. Уеб сайтът е с адаптивен (responsive) дизайн, удобен за ползване на всякакви мобилни и настолни устройства.

Специално изграден и адаптиран е backend модул за контрол на съдържанието и е добавен модул за онлайн чат с посетителите в реално време.
Дизайнът следва идентичността на бранда и изискванията на възложителя за презентация на услугите, с цел да бъде максимално удобен за потребителите.

Крайният резултат е представителен фирмен сайт с удобна и бърза навигация, презентационна цел, responsive дизайн и динамична форма за поискване на оферта.

Разгледайте сайта на ФОХЕЛ

Реклама в Google

Изградихме и поддържаме рекламна кампания за ФОХЕЛ чрез Google Ads. В резултат на нея, таргетираните посещения към сайта бяха увеличени многократно.

Чрез постоянно оптимизиране и мониторинг на Search и Display кампаниите се стремим към увеличаване на потенциалните клиенти. Настроена е динамична ремаркетинг функция и персонализирани реклами за дисплейната мрежа.

Facebook маркетинг

Създаваме и поддържаме рекламни кампании за директни продажби към подходяща целева аудитория във Facebook.


Вижте други наши проекти